Permanete Make-up

content image

Permanente Make-up

Altijd op je best met permanente make-up


Iedere vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgt uitzien. Met gewone make-up is dit helaas niet altijd mogelijk, doordat gewone make-up aan het einde van de dag vaak vervaagd is. Met permanente make-up worden eyeliners, lipliner en wenkbrauwen aangebracht, welke drie tot vijf jaar blijven zitten. Bij het opstaan, tijdens sporten, zwemmen, sauna, of een flinke regenbui uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit. Bij permanente make-up wordt door middel van een steriele dunne naald, die razend snel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Permanente make-up wordt toegepast voor de ogen, wenkbrauwen en lippen.

Lipliner


Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van de lippen, zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen, is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kiezen wij voor een natuurlijke lipliner die aansluit bij uw eigen lippen; het resultaat zal een prachtige volle mond worden, ook zonder lipstick.

Lipliner inclusief eventueel 1 na-behandeling binnen 6 weken EUR 295,-.

Wenkbrauwen


Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat, zoals alleen visagisten die kunnen maken. Iedere onvolkomenheid in uw wenkbrauwen wordt met de permanente make-up onzichtbaar. Samen met u kijken we eerst naar de vorm van uw gelaat. Vervolgens tekenen we de wenkbrauwen in zodat u kunt zien hoe de vorm gaat worden. Daarna worden de wenkbrauwen in de door u gewenste vorm en kleur aangebracht.

Het is ook mogelijk om een schaduweffect te creëren onder de eigen haartjes van uw wenkbrauwen. Dit geeft niet het getekende effect maar een lichte opvulling van de eigen wenkbrauw waardoor deze meer spreekt.

Met behulp van 4 kleine naaldjes naast elkaar geplaatst kunnen wij een hairstroke techniek uitvoeren, en hiermee dus de eigen haartjes namaken.

Wenkbrauwen inclusief 1 eventueel 1 nabehandeling binnen 6 weken EUR 295,-.

Eyeliner


Oogleden en wimpers laten ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard ook worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt de permanente make-up tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Te grote of te kleine ogen kunnen zo optisch in de juiste verhoudingen tot het totale aangezicht worden gebracht. Altijd mooie sprekende ogen zonder je zorgen behoeven te maken over je make-up. De eyeliners kunnen zowel op het boven- als onderooglid worden aangebracht, telkens rekening houdend met uw persoonlijke wensen.

Eyliners boven en onder inclusief eventueel 1 na-behandeling binnen 6 weken EUR 295,-.

Mooi ZoLon is door de GGD goedgekeurd !

Permanente make-up is geschikt voor alle leeftijden (vanaf 18 jaar) en alle huidtypen.

Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar tel: 06-17104050

 

content image

Voor PMU

content image

Voor PMU

content image

Permanente Make-up op de wenkbrauwen
en eyeliner boven en onder.

 

 

 

content image

Na PMU

Wenkbrauwen en eyeliner

content image

Na PMU

Wenkbrauwen