Prijzen Lonneke Broekhaus Mooi Zolon Den Bosch Empel Outstanding Performance

Prijzen

Met een schat aan expertise en een ongeëvenaarde passie voor schoonheid, heeft Schoonheidsalon Mooi Zolon een reeks prestigieuze prijzen in de wacht gesleept die haar positie als toonaangevend salon bevestigen. Het vakmanschap en de toewijding door Lonneke Broekhaus wordt erkend en gevierd, waardoor de salon zich onderscheidt als een ware pionier in de branche. Als erkenning voor haar uitmuntendheid is ze bekroond met de felbegeerde titel “Outstanding Performance” in 2015, 2016, 2018, 2021 en 2022.

Naast de erkenning voor de uitstekende service, is Schoonheidsalon Mooi Zolon ook geprezen voor hun innovatieve benadering van schoonheidsbehandelingen. Met baanbrekende apparatuur zoals de Observ 520X en vernieuwende technieken heeft Lonneke bewezen dat ze voorop loopt in “out of the box” denken, zodat haar klanten maatwerk geleverd krijgen.

De passie en toewijding van Schoonheidsalon Mooi Zolon heeft ook geleid tot haar reizen naar Florida (Verenigde Staten) en Augsburg (Duitsland) om daar trainingen te mogen volgen. Deze uitnodiging benadrukt het voortdurende streven naar kwaliteit en het leveren van de allerbeste verzorging aan hun gewaardeerde klanten. Met een persoonlijke benadering en een oog voor detail creëren ze een ontspannen en warme sfeer waarin iedereen zich welkom voelt.

Prijzen Lonneke Broekhaus