Wie is Lonneke

Welkom bij Mooi ZoLon

Graag wil ik me even kort aan u voorstellen.
Mijn naam is Lonneke Broekhaus en ik heb in
1993 mijn diploma voor schoonheidsspecialiste behaald.  
2009 zijn daar nog 2 specialisaties bijgekomen, de bindweefselmassage en de acne specialisatie deze laatste wordt door de meeste zorgverzekeraars bij Mooi ZoLon vergoed.
2010
heb ik de scholing dermatologie voor schoonheidsspecialistes afgerond. Dit betekent voor u dat ik op de hoogte ben van de meeste huidziektes, zoals eczeem, psoriasis, rosacea, vreemde vlekjes en plekjes.
2011 is daar nog elektrisch ontharen bij gekomen, dit wordt door de meeste zorgverzekeraars bij Mooi ZoLon vergoed.
2012 heb ik me nog gespecialiseerd in het verwijderen van vlekjes en plekjes met de blend methode
2012 heb ik een diploma voor de permanente make-up behaald.  
2014 ben ik me gaan specialiseren in het ontharen dmv licht, LHE  
2015 opening 2e filiaal in `S-Hertogenbosch

content image

Door het volgen van deze opleidingen mag ik mezelf hannah huidcoach en specialist in huidverbeteriring, acnespecialist en ontharingsspecialist noemen. Uiteraard ANBOS gecertificeerd.

Toen ik op zoek was naar een goed merk wat ook daadwerkelijk een goed resultaat zou behalen, ben ik uitgekomen op 4 zeer gerenommeerde merken. hannah, Image, Mesoestetic en Cellucur vier topmerken met ieder een eigen uitstraling en werking. Al deze merken zijn rijkelijk voorzien van zeer hoogwaardige werkstoffen welke uw huid alleen maar ten goede komen. Tevens volg ik bij deze merken, meerdere keren per jaar, intensieve trainingen om de nieuwste technieken en producten eigen te maken.

Op deze site willen wij u nader kennis laten maken met ons grote aanbod aan behandelingen.
U kunt bij ons terecht voor kleine behandelingen (epileren, harsen, etc.) tot huidverbetering, ontharen en permanente make-up.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel of mail ons!

Lonneke Broekhaus