Mesoestetic

Empel / Den Bosch

Pssst… miracles don’t exist, 
Secrets do!

Mesoestetic anti aging Age element behandeling specialist den bosch

Age-Element systeem een wetenschapelijke behandeling!

 

De Age element behandeling is een anti-aging behandeling die per individu een gepersonaliseerd advies geeft. Age element gaat werken op de schade die huidveroudering heeft veroorzaakt of kan gaan veroorzaken, op basis van je leefstijl en je leef omgeving.

En waarom is dat zo belangrijk? 
20% van je huidveroudering ligt in je DNA vast, je aanleg, maar in hoeverre het tot uiting komt en wanneer of hoe snel, dat wordt bepaald voor 80% van jouw leefstijl en omgeving. De gegevens die het DNA kunnen aan en uit zetten noemen we het epigenitische mechanisme. Epigenetica is de wetenschap waarbij we kijken welke factoren in je leef omgeving huidveroudering veroorzaken en met epigenitsche mechanismen gaan we die dus ON/OFF zetten, zoals een lichtschakelaar. We zetten bv de aanmaak van collageen weer ON en de afbraak van collageen kunnen we met behulp van de epigenetica in de salon in combinatie met de age-element thuis producten, weer OFF zetten. 

Er wordt geen DNA veranderd, je aanleg wordt ook niet aangepakt, maar het gevolg van die 80% leefstijl en omgeving wordt aangepakt.En doordat Mesoestetic ingrediënten in een gepatenteerde formule van het meso-epigen systeem heeft geformuleerd, dit zijn dus de ingrediënten die de slechte boodschappers uit kunnen zetten en de goede boodschappers weer aan kunnen zetten, waardoor huid schade die er al zit kan worden hersteld, en nieuwe schade door factoren die nog steeds meespelen in jouw leven, daar gaan we preventief voor zorgen dat dat geen nieuwe huidveroudering gaat geven. 

Samengevat is deze behandeling voor jong en oud in de herstel en preventie van de huidveroudering, rekening houdend met jouw leefstijl en omgeving.

€ 139.50

Mesoestetic Mesoeclat anti aging pack behandeling den bosch empel

Mesoeclat anti-aging:


Mesoeclat anti-aging behandeling is een mooie anti-aging behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken. De behandeling is los te ondergaan maar ook in een kuur van 5 tot 10 behandelingen. In een kuur ga je steeds dieper in de huid werken waardoor het resultaat beter zal zijn. 

Huidveroudering is een proces dat ontstaat door interne en externe factoren. UV-straling is een grote oorzaak van externe factoren. Met deze behandeling gaan we de gevolgen van huidveroudering aanpakken. Ook blijven de dode huidcellen langer op de huid liggen door de vertraging van de celdeling. Met de peeling in deze behandeling gaan we dit proces versnellen waardoor de huid een frissere uitstraling krijgt.

Wat doet de behandeling voor jouw huid:

Mesoeclat methode is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme van de huid te activeren terwijl de huid hard aan het werk wordt gezet. Door de sterke exfolierende solution wordt de cel vernieuwing in de huid gestimuleerd. Hierdoor krijgt de huid zijn vitaliteit en elasticiteit weer terug. Doordat de weerstand van de huid enorm versterkt, de huid is hierna ook weer in staat om te strijden tegen huidverouderingsfactoren. 

Voor wie is deze behandeling geschikt:
voor iedereen die huidveroudering wil behandelen
voor iedereen die een mooie glow wil
voor iedereen die meer wil dan een ontspannende gezichtsbehandeling

Voor welke huidproblemen: 

  • Huidveroudering
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Verslapping
  • Grauwe huid
  • Slechte doorbloeding
  • Grove poriën 
  • dehydratatie 
  • photo-aging (veroudering door licht)


Waaruit bestaat de Mesoeclat anti-aging behandeling:


We starten de behandeling zoals altijd met een reiniging. Vervolgens doen we  huidanalyse en bespreken daarin jouw verwachtingen en het doel van de behandeling. Indien jouw huid geschikt is voor mesoeclat, beginnen we de behandeling met een exfolierende solution die de huid optimaal voorbereidt  op de werkzame ingredienten. Vervolgens wordt de mesoeclat ampul met regenererende, hydraterende en antioxiderende eigenschappen in de huid gemasseerd. De behandeling wordt indien gewenst afgesloten met een herstellende, kalmerende masker en een dagcreme met SPF 50. Na de mesoeclat behandeling voelt de huid direct strak aan en heeft een mooie glow.

Waar moet je op letten voor - en na de behandeling?

Mesoeclat is een exfolierende behandeling, daarom raden wij af om tot twee weken na de behandeling geen exfolierende producten thuis te gebruiken. Mits anders geadviseerd door je behandelaar.

Wij raden aan om tot  tenminste 4 weken na de behandeling de huid goed te beschermen met een dagcreme met SPF 50 en deze om de twee uur te herhalen, om het ontstaan van hyperpigmentatie te voorkomen. 

Wij raden ten zeerste af om gedurende 4 weken na de behandeling zongedrag te vertonen.

Na circa 48 uur kan de huid schilferen. De mate van de schilfering kan variëren per huidtype en behandel indicatie. Het is ten zeerste afgeraden om aan de schilfers te trekken, de huid te scrubben of te krabben gedurende de huidvernieuwing.

Een bezoek aan zwembad, sauna of stoomcabine is gedurende 7 dagen na de behandeling afgeraden.

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat?

Ieder afzonderlijke sessie brengt natuurlijk mooie resultaten met zich mee. Maar wil jij een duidelijke verbetering van je huidprobleem, dan raden wij een kuur van gemiddeld 5 behandelingen aan met een interval van 1 a 2 weken. Daarnaast raden wij aan om de post- treatment mesoeclat crème thuis te gebruiken voor snelle en betere resultaat.Tussentijds evalueren we regelmatig de voortgang van de behandelingen en passen indien nodig onze behandelschema aan. De aantal sessies en de behandel intensiteit is uiteraard per persoon, per huidprobleem verschillend. Wij beoordelen altijd per individu en maken een behandelplan op maat.

Behandelkuur:
Een eenmalige behandeling geeft al een mooi resultaat. Het beste resultaat behaal je in een kuur van tenminste 5 behandelingen om de 1 a 2 weken omdat je dan steeds dieper in de huid gaat werken.

€ 115,- per behandeling.

1 Meso├ęclat behandeling

Zie hier het resultaat na slechts 1 mesoeclat behandeling bij Mooi ZoLon en thuis producten.

Deze foto`s zijn beide gemaakt voor een behandeling.

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt mesoestetic over de nodige medische ISO-normen.

Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve producten die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.

Mesoestetic® Pharma Group heeft als een van de weinige bedrijven ter wereld de capaciteit en licentie om medicatie te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huid gerelateerde problemen, waaronder aging, pigmentatie, littekens, vascularisatie, dermatitis of andere huidaandoeningen.Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 36-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van Mesoestetic.

Ook bij Mooi ZoLon in Empel / `s-Hertogenbosch hebben we gekozen voor dit prachtige merk, omdat wij van zichtbaar resultaat houden, huidverbetering, oplossen van huidproblemen en goede producten. Maak een afspraak bij Mooi ZoLon in Empel om de producten en behandelingen van Mesoestetic te ervaren.

Mesoestetic behandelingen peelings facials den bosch empel

Mesoestetic behandelingen:

Ons brede scala aan behandelingen zorgt ervoor dat er voor iedere huidwens en -conditie een passende behandeling is. 

In onze facials staat het begrip ontspanning centraal en wordt je huid verrijkt met effectieve ingrediënten en ultiem verwend. 

vanaf: € 79,50
 

Bij Mooi ZoLon maken we gebruik van 10 verschillende Mesoestetic peelings.  Deze peelings bevatten één of meerdere zuren op basis van een lage pH-waarde. Er wordt onderscheid gemaakt tussen salicylzuur, glycolzuur, melkzuur, TCA en verschillende enzymen. Voor iedere behandeling wordt er bekeken welke peeling het beste past bij uw huidklacht en huidconditie.

vanaf € 89.50

Ook zijn er diverse combinaties mogelijk bij Mooi ZoLon, denk daarbij aan een peeling in combinatie met needling of een double peel. Deze behandelingen zijn zeer intensief en zijn daarom pas na enkele behandelingen in de salon te boeken.

Mesoestetic Pharma Group dermocosmetica esthetische geneeskunde den bosch empel


Als u een afspraak binnen 24 uur of op een afwijkende tijd wenst, bel of app dan naar 06 17 10 40 50