Microneedling

Empel / Den Bosch

Microneedling met de m.pen pro in Empel / Den Bosch

Indicaties micro needling:

 • Helpt tegen fijne lijntjes en rimpels
 • Littekens
 • Pigmentvlekken
 • Doffe huid
 • Grove poriën
 • Rosacea
 • Anti-aging
 • Verstevigend en liftend effect
 • Alternatief voor botox/fillers
 • Haarverlies
 • Striemen en cellulite

 

microneedling m.pro pen specialist den bosch empel

 

 

mesoestetic microneedling den bosch empel

Wat is Microneedling?

Microneedling is een techniek die pijnloos duizenden kleine microkanalen maakt in de huid waardoor de hoogwaardige werkstoffen van Mesoestetic tot diep in de huid kunnen worden getransporteerd, daar waar ze het best zullen werken.

Dankzij de behandeling met de microneedling krijgt men een verhoging van 200 tot 1000 maal meer opname van de actieve stoffen in de diepere huidlagen. De huid wordt geactiveerd en aangezet tot herstel waardoor deze stralender en veerkrachtiger wordt. Fijne lijntjes en de grootte van de poriën worden vermindert. Daarnaast is er een duidelijke verbetering van de huidskleur zoals een opheldering van pigment vlekken en de huid wordt steviger. Littekens, rimpels en de huidstructuur, rokershuid en rosasea worden verbeterd en worden minder zichtbaar.

Voor iedere te behandelen zone worden persoonlijke, unieke en aangepaste actieve cocktails van het medische merk Mesoestetic toegepast met de microneedling.

De behandelingen met de microneedling kunnen om de 3 tot 12 weken plaats vinden, wij adviseren een minimale kuur van 3 behandelingen voor het beste resultaat. Na een kuur microneedling adviseren wij u 1 maal per half jaar een onderhoudsbehandeling te laten doen. Voor een extra boost is het ook mogelijk om de microneedling behandeling af te wisselen met een peeling in de salon. We bespreken samen met u, wat voor uw huid de beste behandeling/kuur is.

Microneedling is geschikt voor elk lichaamsdeel zoals gezicht, hals handen buik, benen enz zelfs de hoofdhuid kan behandeld worden om bv de haargroei te stimuleren.

Tip: 70% van de resultaten van de behandelingen met microneedling hangen af van de ondersteunende thuisproducten die wij u adviseren.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen 

Mooi ZoLon

Empel / `s-Hertogenbosch

Mesoestetic Eyecon

De behandeling voor donkere kringen onder de ogen, wallen, fijne lijntjes en overhangende oogleden. De huid rondom de ogen is 5 keer dunner dan de huid op je gezicht. Het afvoeren van afvalstoffen is complexer, afhankelijk van interne factoren en de huid is gevoeliger. Daarom heeft de huid rondom je ogen een specifieke behandeling nodig. De Mesoestetic Eyecon oogbehandeling is hiervoor de oplossing.

Wat is het:

Het is een behandelkuur speciaal voor de ogen die bestaat uit 3 behandelingen met een peeling en microneedling.

Indicaties:

donkere kringen onder de ogen

fijne lijntjes rondom de ogen

vochtwallen onder de ogen

beginnende overhangende oogleden

Waaruit bestaat de behandelkuur:

De behandelkuur bestaat uit 3 oogbehandelingen waarbij we een speciale oog peeling voorafgaand de microneedling wordt gegeven. Tijdens de behandeling met de microneedling brengen we een serum in de huid dat werkt op pigmentverkleuringen (donkere kringen) en de fijne lijntjes. Het oogmasker bevat hydraterende, depigmenterende en voedende werkstoffen.

Ons advies is om 2 keer per dag een oogcreme van Mesoestetic bij je thuisproducten te gebruiken.

De oog behandeling:

reiniging van de ogen

voorbereiding op de oog peeling

we brengen 3 laagjes oog peeling over elkaar aan

microneedling met het oogserum

vliesmasker speciaal voor de ogen

we sluiten de behandeling af met de Mesoestetic oogverzorging

Nabehandeling thuis:

Het is belangrijk om de huid thuis met een oogcreme van Mesoestetic te behandelen. We hebben diversen oogproducten, zie onze webshop.

Extra product:

Om je ogen extra te beschermen bevelen wij Mesoprotech Sun Protective Repairing Stick aan. Dit is een zonbescherming in een stick, die ook over de ogen gebruikt mag worden en de ogen niet irriteert.

mesoestetic eyecon den bosch empel
mesoestetic microneedling voor en na den bosch empel specialist

Als u een afspraak binnen 24 uur of op een afwijkende tijd wenst, app of bel naar 06 17 10 40 50