Pigment problemen Cosmelan® 

 

 

content image

Cosmelan® 

Pigmentatie, de rimpel van de toekomst

Cosmelan® : de wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Cosmelan® is een effectieve behandeling voor pigmentvlekken, huidverjonging en verfijning van het huidreliëf zonder. De Cosmelan® behandelingen resulteren in een uniforme huidskleur in zeer korte tijd.

Dankzij de revolutionaire Cosmelan® -behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden pigmentvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd. U krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid. Cosmelan® is al meer dan 30 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie. Cosmelan® is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

Foto's 1 zijn voor de behandeling.

Foto's 2 zijn na de 2e behandeling 

Tussen de foto's 1 en 2 zitten slechts 2 weken.

content image

Wanneer een Cosmelan® behandeling:


• Pigmentvlekken
• Reactieve pigmentatie
• Melasma (zwangerschapsmasker)
• Oppervlakkige rimpelvorming
• Acne  


Contra Indicaties:


• Zwangerschap

Voor de behandeling wordt een persoonlijk plan gemaakt, aangepast aan uw huid.

 Cosmelan® : HOE WERKT HET?

Cosmelan® is een depigmenterende methode met een intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en bestrijdt. Het heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie waardoor resultaten op korte en lange termijn worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden.

Vraag naar meer informatie bij Mooi ZoLon.

content image
content image

 

 

content image

Als u een afspraak binnen 24 uur of op een afwijkende tijd wenst, bel of app dan naar 06 17 10 40 50