Ontharen met Laser/Elektrisch/Hars

Empel / Den Bosch

Met Laser, Elektrisch of Hars in Den Bosch, Empel en Rosmalen

Permament Ontharen wordt bij de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit je aanvullende pakket!

Ongewenste haren?:

Bij Mooi ZoLon kunt u op verschillende manieren ongewenste haren laten verwijderen.

Zo zijn wij gespecialiseerd in elektrisch ontharen met de blend en thermolyse, de Ice Laser en natuurlijk harsen en epileren.

Wat voor uw huid/ haar de beste methode is, kunt u bespreken in een gratis intake gesprek.

Maak snel een afspraak.

Permanent ontharen, epilatie, wordt door de meeste zorgvezekeraars vergoed vanuit het aanvullend pakket, bij Mooi Zolon.

en wordt niet van uw eigen risico afgetrokken.

Informatie hierover vindt u in uw eigen polis voorwaarden.

Permanent ontharen met de Triple Ice Laser in Empel / `s-Hertogenbosch

In één keer permanent van al je ongewenste haren af?

Kan dat? Nee helaas niet in één keer, daarvoor zijn meer behandelingen nodig. Lichaamsbeharing kent namelijk, afhankelijk van de plek op je lichaam, een inplantingsdichtheid van 65 tot 850 haarzakjes per cm2. Niet alle haarzakjes zijn actief, sommige zijn in rust. Enkel haren welke in een groeifase zitten kunnen worden aangepakt met een behandeling vandaar dus dat je voor een mooi en glad resultaat meerdere behandelingen nodig hebt. 

Hoe werkt het? Permanente ontharing vind plaats door een laser met 3 verschillende golflengtes waarbij de huid wordt gekoeld tijdens de behandeling waardoor een uiterst pijnloze, veilige en zeer effectieve methode voor permanente ontharing ontstaat. De Laser vernietigd de haarzakjes die in de groeifase zijn, waardoor de haarwortel niet langer in staat is om een nieuwe haar te vormen. 

Helaas kunnen de "Slapende haarfollikels" in een later stadium van het leven actief worden. Dit kan ontstaan door een hormoonverandering, bepaald medicijngebruik of wrijving. Deze "slapende haarfollikels" kunnen nieuwe haren vormen. In de meeste gevallen volstaat een nabehandeling van 1 tot 2x per jaar.

Uitproberen ? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een intake met gratis test Flits !

Vanaf 25,- euro per behandeling

Empel _`s-Hertogenbosch

Permanent ontharen met Elektrisch ontharen Den Bosch

Elektrisch ontharen Den Bosch

Elektrisch ontharen is door de jaren heen de meest gebruikte methode voor definitief ontharen. Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwijderd wordt. Schoonheidssalon Mooi Zolon werkt met de methode elektrisch ontharen in de omgeving van Empel, Rosmalen en Den Bosch.

Nadelen elektrisch ontharen Den Bosch
Bij elektrisch ontharen worden de haren één voor één behandeld. Daarom is elektrisch ontharen een tijdrovende bezigheid. Elektrisch ontharen is dan ook niet ideaal voor grotere oppervlakken. Het is niet pijnloos, er wordt tegen de pijngrens aan gewerkt. De omringende huid kan na de behandeling geïrriteerd zijn. Daarom wordt er aangeraden om na de behandeling je huid niet bloot te stellen aan zonlicht vanwege de kans op pigmentatieproblemen


Voordelen elektrisch ontharen Den Bosch
Wel is deze methode zeer geschikt voor nauwkeurige ontharing voor de kleinere gebieden.
Elektrisch ontharen is misschien wel de meest doorproefde methode om definitief te ontharen. Daarom wordt deze methode vaak gebruikt als nabehandeling voor andere methodes. Een groot voordeel van elektrisch ontharen, is dat deze methode ook geschikt is voor het definitief verwijderen van grijze beharing. Andere methodes hebben namelijk meer moeite met het definitief ontharen van grijze beharing.


Resultaat elektrisch ontharen Den Bosch
Haarzakjes die tijdens de behandeling vernietigd zijn zullen nooit meer terugkomen. Dat komt doordat de eiwitstructuur van de haarfollikel op microscopisch niveau onherstelbaar beschadigd is.
Helaas kunnen de "Slapende haarfollikels" in een later stadium van het leven actief worden. Dit kan ontstaan door een hormoonverandering, bepaald medicijngebruik of wrijving. Deze "slapende haarfollikels" kunnen nieuwe haren vormen. In de meeste gevallen volstaat een nabehandeling van 1x per jaar.

Kosten
De meeste zorgverzekeraars hebben in het aanvullende pakket een mogelijkheid voor vergoeding van elektrisch ontharen, informatie hierover vind u in uw eigen polis voorwaarden.

Harsen Den Bosch

Start behandeling 

  • Huidmeting met advies
  • Reiniging
  • Harsen/epileren van het gelaat of verven wimpers/wenkbrauwen
  • Verzorgende crème

Start behandeling extra

  • Huidmeting met advies
  • Reiniging
  • Harsen/epileren van het gelaat EN verven wimpers/wenkbrauwen
  • Verzorgende crème

 Als u een afspraak binnen 24 uur of op een afwijkende tijd wenst, bel of app dan naar 06 17 10 40 50