Ontharen met Laser/Elektrisch/Hars

Empel / Den Bosch

Met Laser, Elektrisch of Hars in Den Bosch, Empel en Rosmalen

Permament Ontharen wordt bij de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit je aanvullende pakket!

Ongewenste haren?:

Bij Mooi ZoLon kunt u op verschillende manieren ongewenste haren laten verwijderen.

Zo zijn wij gespecialiseerd in elektrisch ontharen met de blend en thermolyse, de Ice Laser en natuurlijk harsen en epileren.

Wat voor uw huid/ haar de beste methode is, kunt u bespreken in een gratis intake gesprek.

Maak snel een afspraak.

Permanent ontharen, epilatie, wordt door de meeste zorgvezekeraars vergoed vanuit het aanvullend pakket, bij Mooi ZoLon.

en wordt niet van uw eigen risico afgetrokken.

Informatie hierover vindt u in uw eigen polis voorwaarden.

Permanent ontharen met de Triple Ice Laser in Empel / `s-Hertogenbosch

In één keer permanent van al je ongewenste haren af?

Kan dat? Nee helaas niet in één keer, daarvoor zijn meer behandelingen nodig. Lichaamsbeharing kent namelijk, afhankelijk van de plek op je lichaam, een inplantingsdichtheid van 65 tot 850 haarzakjes per cm2. Niet alle haarzakjes zijn actief, sommige zijn in rust. De Laser vernietigd de haarzakjes die in de groeifase zijn, waardoor de haarwortel niet langer in staat is om een nieuwe haar te vormen. Enkel de haren die in een groeifase zitten, kunnen worden aangepakt, vandaar dus dat je voor een mooi en glad resultaat meerdere behandelingen nodig hebt. Hoeveel behandelingen? Sommige zullen meer of minder behandelingen nodig hebben afhankelijk van het haartype, het gebied, voorgaande haarverwijderingsmethode en huidskleur. • Ieder mens is anders en heeft een behandeling op maat nodig. 

 

Hoe werkt het?

Permanente ontharing vind plaats met de triple-ice laser, deze heeft 3 verschillende golflengtes waarbij de huid wordt gekoeld tot -12 graden, waardoor een uiterst pijnloze, veilige en zeer effectieve methode voor permanente ontharing ontstaat.

755nm Alexandrite: • Licht gepigmenteerde en zachte haren. Voor huidtypes 1 t/m 4.

808nm Diode: • Dikke en stugge haren die veel pigment hebben. Meest effectieve golflengte voor ontharen voor de licht tot medium huidtypes.

1064nm ND- YAG: • Dieper zonder de huid te belasten, fijn voor de donkere huid 

De "Slapende haarfollikels" kunnen in een later stadium van het leven actief worden. Dit kan ontstaan door een hormoonverandering, bepaald medicijngebruik, wrijving enz. Deze "slapende haarfollikels" kunnen nieuwe haren vormen. In de meeste gevallen volstaat een nabehandeling van 1 tot 2x per jaar.

 

Effectiviteit van laserontharing:

• Studies hebben 75 tot 95 % reductie in haar laten zien na een serie behandelingen

• Laser en IPL behandelen geen witte, blonde of grijze haren!, hiervoor kunnen we bij Mooi ZoLon het elektrisch ontharingsapparaat inzetten

• Rood haar is lastig om te behandelen, wel het proberen waard.

 

Scheren:

Voor elke laser behandeling, moet de huid maximaal 24 uur en minimaal een half uur voor de behandeling geschoren zijn. Tussen de behandelingen door scheren, is dus geen enkel probleem. Uittrekken van de haren, op welke manier dan ook, mag niet tijdens het hele behandelingsproces.

 

Uitproberen ?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een intake met gratis test Flits !

Ontharen Den Bosch diode laser hair removal machine
Empel _`s-Hertogenbosch

Permanent ontharen met Elektrisch ontharen Den Bosch

Elektrisch ontharen Den Bosch

Elektrisch ontharen is door de jaren heen de meest gebruikte methode voor definitief ontharen. Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwijderd wordt. Schoonheidssalon Mooi Zolon werkt met de methode elektrisch ontharen in de omgeving van Empel, Rosmalen en Den Bosch.

Nadelen elektrisch ontharen Den Bosch
Bij elektrisch ontharen worden de haren één voor één behandeld. Daarom is elektrisch ontharen een tijdrovende bezigheid. Elektrisch ontharen is dan ook niet ideaal voor grotere oppervlakken. Het is niet pijnloos, er wordt tegen de pijngrens aan gewerkt. De omringende huid kan na de behandeling geïrriteerd zijn. Daarom wordt er aangeraden om na de behandeling je huid niet bloot te stellen aan zonlicht vanwege de kans op pigmentatieproblemen


Voordelen elektrisch ontharen Den Bosch
Wel is deze methode zeer geschikt voor nauwkeurige ontharing voor de kleinere gebieden.
Elektrisch ontharen is misschien wel de meest doorproefde methode om definitief te ontharen. Daarom wordt deze methode vaak gebruikt als nabehandeling voor andere methodes. Een groot voordeel van elektrisch ontharen, is dat deze methode ook geschikt is voor het definitief verwijderen van grijze beharing. Andere methodes hebben namelijk meer moeite met het definitief ontharen van grijze beharing.


Resultaat elektrisch ontharen Den Bosch
Haarzakjes die tijdens de behandeling vernietigd zijn zullen nooit meer terugkomen. Dat komt doordat de eiwitstructuur van de haarfollikel op microscopisch niveau onherstelbaar beschadigd is.
Helaas kunnen de "Slapende haarfollikels" in een later stadium van het leven actief worden. Dit kan ontstaan door een hormoonverandering, bepaald medicijngebruik of wrijving. Deze "slapende haarfollikels" kunnen nieuwe haren vormen. In de meeste gevallen volstaat een nabehandeling van 1x per jaar.

Kosten
De meeste zorgverzekeraars hebben in het aanvullende pakket een mogelijkheid voor vergoeding van elektrisch ontharen, informatie hierover vind u in uw eigen polis voorwaarden.

Harsen Den Bosch

Start behandeling 

  • Huidmeting met advies
  • Reiniging
  • Harsen/epileren van het gelaat of verven wimpers/wenkbrauwen
  • Verzorgende crème

Start behandeling extra

  • Huidmeting met advies
  • Reiniging
  • Harsen/epileren van het gelaat EN verven wimpers/wenkbrauwen
  • Verzorgende crème

 Als u een afspraak binnen 24 uur of op een afwijkende tijd wenst, bel of app dan naar 06 17 10 40 50