Gastenboek

Empel / Den Bosch

Nicoline schreef op 26-04-2016:

Ik wist al dat Lonneke mooie permanente make-up zet van mijn schoonzusje en ook bij mij is het héél mooi geworden. Scheelt 's morgens veel tijd en ergenis

Mairi Evertz schreef op 06-04-2016:

Eerste ervaring bij een schoonheidsspecialiste en het is me heel goed bevallen! Lonneke was vriendelijk, open en gezellig. Ik voel me echt geholpen en krijg via CZ de behandeling vergoed. Extra pluspunt vind ik dat de producten die ze gebruikte voor mij van Image skincare proefdiervrij zijn. Bedankt!

Lisanne schreef op 18-03-2016:

Ik ben zeer tevreden over het flitsen. Heb nu geen last meer van ingegroeide haren. Lekker scheerloos de zomer door. Bedankt Lonneke!

Mariska schreef op 12-02-2014:

Enorm gelukkig met de permanente eyeliner onder en boven! Heerlijk zonder zwarte ogen de douche uitkomen,zwembad, sauna etc. Noot meer zorgen maken of je lijntjes nog goed zitten. Ze zitten beter dan ooit! Zeer professioneel gezet door Lonneke, een zeer gezellige warme specialiste die je heel goed op je gemak stelt. De praktijk is zeer professioneel ingericht en voldoet aan alle benodigde eisen. Absoluut een aanrader!

Marlies schreef op 31-07-2013:

Super blij met mijn permanente make up gezet door Lonneke van Mooi ZoLon! Eyeliner boven en onder, wenkbrauwen opgevuld en een prachtige subtiele lijn om mijn lippen. Zeker een aanrader!